Καλωσόρισες στο επίσημο ιστολόγιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης

Καλωσόρισες στο επίσημο ιστολόγιο του Σχολείου μας.

23 Νοεμβρίου 2023

ΔΡΑΣΗ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το σχολείο μας στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μαθητών/μαθητριών σε θέματα Αγωγής Υγείας θα συμμετέχει στη δράση «Οργανούληδες» του Ιδρύματος Ωνάση.

Γονείς, εκπαιδευτικοί και επισκέπτες υγείας, με συμμάχους τους «Οργανούληδες», διδάσκουν με απλό τρόπο στα παιδιά τη λειτουργία των οργάνων του ανθρώπινου σώματος, τα οφέλη της υγιεινής ζωής, καθώς και την αξία της δωρεάς οργάνων και της μεταμόσχευσης, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Τα ψηφιακά εκπαιδευτικά υλικά των «Οργανούληδων» γίνονται παιχνίδι, αλλά και το εργαλείο που λύνει κάθε απορία μικρών και μεγάλων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας με τη συμμετοχή κάποιων τμημάτων την 13-12-2023. Αναλυτικότερη ενημέρωση θα υπάρξει σε μελλοντική ανάρτησή μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο:  https://www.onassis.org/el/health/orgamites-a-new-educational-program-promoting-healthy-living-and-organ-donation

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

  Το σχολείο μας συμμετέχει σε έρευνα με θέμα: «Διενέργεια έρευνας για την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης και την αποτίμηση της έ...