Καλωσόρισες στο επίσημο ιστολόγιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης

Καλωσόρισες στο επίσημο ιστολόγιο του Σχολείου μας.

08 Μαρτίου 2024

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Στα πλαίσια της ανάπτυξης και υλοποίησης από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού σε θέματα Αγωγής Υγείας σε εθνικό επίπεδο,  η μονάδα υγείας του Κέντρου Υγείας Αγ Αναργύρων θα επισκεφθεί το σχολείο μας στις 6/3/2024  με ομάδα επαγγελματιών υγείας. Το εγκεκριμένο πρόγραμμα «Αγωγή Στοματικής Υγείας» απευθύνεται στους/στις μαθητές/τριες των Α’ και Β΄/τάξεων.

Η Κ.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ/ 2Η ΤΟΜΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  της 2η Υ.ΠΕ., θα επισκεφθεί το σχολείο μας στις   11/03/2024   με ομάδα επαγγελματιών υγείας, προκειμένου να υλοποιήσει Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου, ο οποίος περιλαμβάνει Έλεγχο Οπτικής Οξύτητας (Β΄Δημοτικού).        

 

Η μονάδα υγείας  2η ΤΟΜΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  της 2η Υ.ΠΕ., θα επισκεφθεί το σχολείο σας στις  14/03/2024  με ομάδα επαγγελματιών υγείας, προκειμένου να υλοποιήσει Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου, ο οποίος περιλαμβάνει α) Ορθοπαιδική Εξέταση β) Προληπτικό Παιδιατρικό Έλεγχο (ΣΤ΄Δημοτικού).

                     

    

Η 2Η ΤΟΜΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  θα επισκεφθεί σχολείο μας  στις 15/03/2024   με ομάδα επαγγελματιών υγείας προκειμένου να ελέγξει την εμβολιαστική κάλυψη του μαθητικού πληθυσμού (Β΄Ε΄ΣΤ΄τάξεις)..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό του σχολείου μας εύχεται σε όλους σας Καλό Πάσχα και Ανάσταση!